Tinktura zelenog oraha

24.99 

Koristi se protiv trbušnih tegoba i menstrualnih bolova.

NAČIN PRIPREME:
Ujutro na tašte popiti u pola dcl vode 10 kapi tinkture

ROK UPOTREBE:
Godinu dana nakon otvaranja.
Čuvati u hladnjaku.

Compare
SKU: N/A Category:

Description

Zeleni orah (Juglans regia) je poznat kao ljekovita biljka i izvor
hrane još od antičkih vremena. Njegova tinktura se dobiva iz
nezrelih plodova zelenog oraha, koji su bogati juglonima i drugim
aktivnim spojevima.

Tinktura zelenog oraha ima širok spektar ljekovitih svojstava.
Glavni sastojci tinkture su jugloni, koji djeluju kao prirodni
antimikrobici i antiparazitici. Također, tinktura zelenog oraha je
bogata vitaminom C, kalijem i drugim mineralima.

Jugloni u tinkturi zelenog oraha se smatraju učinkovitim u borbi
protiv crijevnih parazita, kao što su gliste, crvi i drugi patogeni
organizmi. Također se koristi za poboljšanje probave i za borbu
protiv raznih infekcija, uključujući gljivice, bakterije i viruse.
Tinktura se također koristi za poboljšanje imunološkog sustava i
borbu protiv slobodnih radikala.

Tinktura zelenog oraha se obično uzima oralno, pomiješana s malo
vode. Uzima se jednom do tri puta dnevno, ovisno o potrebama i
preporukama stručnjaka za zdravlje. Međutim, važno je naglasiti
da tinktura zelenog oraha može izazvati nuspojave kod nekih osoba,
kao što su probavni poremećaji, alergijske reakcije i druge neželjene
posljedice. Stoga se prije uzimanja tinkture preporučuje
konzultacija sa stručnjakom za zdravlje.

Uz pravilnu uporabu i nadzor stručnjaka, tinktura zelenog oraha
može biti korisna za poboljšanje zdravlja i borbu protiv raznih
bolesti i infekcija. Međutim, važno je napomenuti da tinktura
zelenog oraha ne bi trebala zamijeniti konvencionalni medicinski
tretman, već se može koristiti kao dodatak prirodnom liječenju i
prevenciji raznih zdravstvenih problema.

Additional information

Pakiranje

100ml

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tinktura zelenog oraha”

Your email address will not be published. Required fields are marked *